Proconsul, Compact, Nicola și Cătălin Crișan concertează la Târgul de Crăciun din Mediaș

Timp de aproape două săptămâni, între 5 și 16 decembrie, medieșenii se vor putea bucura de un Târg de Crăciun. Acesta va funcționa, la fel ca și anul trecut, în centrul istoric al orașului, în Piața Regele Ferdinand I. Evenimentul va începe în data de 5 decembrie și se va încheia în 16 decembrie și își propune să aducă în acest fel mai aproape spiritul Crăciunului în Mediaș.

Astfel, în Piața Regele Ferdinand I vor fi amplasate mai multe căsuțe din lemn, de unde vizitatorii târgului vor putea achiziționa de la comercianți articole de sezon, cadouri, artizanat, produse de patiserie, dulciuri, obiecte handmade și diferite preparate calde. De asemenea, în unele seri medieșenii vor putea asista și la diferite programe artistice și concerte. Deschiderea oficială a Târgului de Crăciun de la Mediaș va avea loc în data de 5 decembrie, în aceeași zi urmând să fie inaugurat patinoarul artificial și să fie aprins iluminatul festiv cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.

Medieșenii vor avea parte și de concerte. În 5 decembrie va concerta formația Compact și Ricardo Caria. În 15 decembrie vor urca pe scena din Piața Regele Ferdinand I Nicola și Cătălin Crișan, iar în 16 decembrie formația Proconsul va concerta în ultima seară a evenimentului.

Reclame