FOTO – 1 Decembrie special la Tîrnava

Ziua Națională a României a adus în localitatea Tîrnava un eveniment în premieră, intitulat “1 Decembrie special”. Este vorba despre 12 cupluri care în 2017 au sărbătorit 25, respectiv 50 de ani de la căsătorie și un cuplu care a sărbătorit 55 de ani de căsătorie.. Au fost momente de neuitat și bucurie pe chipurile nuntașilor care, în prezența rudelor și prietenilor apropiați, și-au reînnoit în mod simbolic jurămintele în fața ofițerului de stare civilă.

Evenimentul a debutat la ora 17, în Căminul Cultural “George Enescu” unde au fost prezente aproximativ 150de persoane și a fost coordonat de primarul localității, Norbert Pleiner și ofițerul de stare civilă Claudia Șerban, dar și de către Remus Halmaghi-preotul comunei și Nicolae Muntean-cadru didactic în localitatea Tîrnava. După ce fiecare pereche și-a reînnoit jurământul, a urmat dansul mirilor, îmnânarea cadourilor simbolice surpriză, după care cuplurile sărbătorite și invitații au rămas preț de câteva minute la socializare.

“Am avut 7 cupluri care sărbătoresc nunta de argint, 5 cupluri care sărbătoresc nunta de aur și un cuplu care a anvoversat nunta de smarald. A fost o acțiune de suflet și pot să vă spun că au fost mari emoții atât pentru noi ca și organizatorii, cât și pentru cele 24 de persoane care au acceptat să ia parte la un eveniment atât de special”, a precizat Norbert Pleiner, primarul din Tîrnava.

Reclame