FOTO – S-a deschis Târgul de Crăciun din Mediaș

Începând de marți seara, centrul Mediașului este animat de grupuri de colindători, spectacole, dar și căsuțe pline de obiecte tradiționale specifice sărbătorilor de iarnă. Deschiderea oficială a târgului, precum și aprinderea iluminatului festiv în Piața Regele Ferdinand I a avut loc marți seara, iar medieșenii au putut participa și la concertele susținute de Ricardo Caria și Compact. De asemenea, și patinoarul a fost asaltat de iubitorii acestui sport, care se pot bucura de distracție până la sfârșitul lunii februarie. Nici cei mai mici dintre medieșeni nu au fost uitați, pentru ei fiind pregătite ateliere interactive, precum și întâlniri surpriză cu Moș Crăciun și personaje de poveste.

În fiecare zi a Târgului de Crăciun, pe scena amplasată vor urca grupuri de colindători ai unităților de învățământ din Mediaș și din satele învecinate, precum și ale unităților de cult sau ale diferitelor instituții din municipiu.O noutate a acestei ediții o constituie cele trei activități interactive – „Învață să patinezi cu personaje de poveste“, „Schimb de jucării“ și „Lumea poveștilor cu Moș Crăciun și spiridușii săi“, la care sunt așteptați toți copiii din oraș.

Serile Târgului de Crăciun de la Mediaș se vor încheia într-o atmosferă de sărbătoare, creată de artiști locali precum Ansamblurile Folclorice „Purtata“, „Doina Dârlosului“, „Almășanul“ și „Cununa Blăjelului“. Pe scena târgului vor mai susține recitaluri în data de 15 decembrie Nicola și Cătălin Crișan, iar în ultima zi a evenimentului, 16 decembrie, este programat concertul formației Proconsul.

FOTO – http://www.facebook.com/Direcția pentru Cultură Mediaș

Reclame